Ce ma motiveaza ca psihoterapeut

Ce ma motiveaza ca psihoterapeut. Important este sa stiti de ce practic meseria de psiholog! Iata cateva motive personale:

Ce ma motiveaza ca psihoterapeut

1. Cred ca fiecare persoana care ma viziteaza la cabinetul de psihologie si are curajul de a-mi impartasi o problema cu care se confrunta, ma provoaca sa-i inteleg logica privata… Pornind de la ceea ce crede atunci, construim impreuna un proces de intelegere si transformare personala.

De ce practic aceasta meserie de psihoterapeut

2. Cred ca oamenii pot „face fata” schimbarii, oricat de provocanta din punct de vedere emotional, ar fi! … Au toate atuurile in mana: CALITATI sub forma unor PUTERI personale pe care se pot baza! Defectele pot fi reconfigurate de fiecare, cu putin ajutor din exterior… In calitate de psiholog-psihoterapeut mi-am format deprinderea de a ma focusa pe calitati, inainte de a vedea ceea ce nu-l avantajeaza, pe om…

Motivatiile mele ca psihoterapeut

3. Cred cu adevarat, ca oamenii se pot schimba! … Am o calitate de necontestat in meseria de psiholog: Nu renunt niciodata, chiar daca persoana cu care discut, are tendinta de a se retrage, de a se subestima! Oricine se poate confrunta in decursul vietii cu momente in care au senzatia ca „nu vad luminita de la capatul tunelului”… Dar oricat de puternica ar fi durerea psihica, fiecare detine tot ceea ce are nevoie, pentru a se ridica! Puterea este in mainile fiecaruia! Are nevoie doar de un impuls si putin suport, pentru a reusi sa iasa din „tunel”.

Ce ma recomanda in meseria de psihoterapeut

4. Atunci cand crezi ca poti schimba cursul vietii tale, poti sa crezi ca si ceilalti o pot face la fel de bine ca tine… Deci am incredere in puterile fiecarei persoane, chiar daca traverseaza o perioada dificila in propria viata!

Ce ma motiveaza ca psihoterapeut

5. Daca si tu crezi ca poti sa ai curajul de a-ti imbunatati stilul de viata, contacteaza-ma si vei reusi sa ai succes in ceea ce-ti propui!

Programeaza Intalnire

“Cea mai mare glorie nu o dobandesti atunci cand nu esti doborat, ci atunci cand te ridici dupa ce ai cazut”- Confucius.