Oferta Consultatii Online

Trimiteți răspunsurile dumneavoastra la Scala Conceptelor Personale și beneficiați de expertiza și îndrumare profesionala. Aceasta sesiune gratuita va poate ajuta sa deslusiti aspecte esentiale ale personalitatii și comportamentului dumneavoastra, deschizand calea spre o mai buna intelegere de sine și imbunatatire personala.

Psiholog Brasov
Oferta Psiholog brasov

Conceptele personale in cuplu

Psiholog Brasov

Cuplul si relationarea in cuplu reprezinta impletirea a doua stiluri de viata personale in care comunicarea, reprezinta unul dintre indicatorii principali ai modului in care se produce receptionarea mesajului.

https://psihobv.ro/stil-de-viata-cum-se-formeaza/

In stilurile de viata, un alt indicator specific, este reprezentat de logica privata a celor doi parteneri.

https://psihobv.ro/logica-privata-concept-adlerian/

Pentru a intelege cum relationati in cuplu, este absolut necesar sa intelegeti cum s-a format stilul de viata personal prin convingerile de baza care interfereaza cu cresterea. Modul in care relationati este generat de limbajul verbal si non-verbal. Ca atare comunicarea dintre cei doi parteneri se poate interpreta si prin raportarea partenerului la el/ea insusi/insasi. Cu alte cuvinte intelegandu-si aceste covingeri de baza, partenerul intelege modul in care se adapteaza in relatia de cuplu prin intelegerea conceptelor personale.

https://psihobv.ro/convingeri-ale-stilului-vietii/

Autotestarea prin intelegerea raspunsurilor personale, vizeaza intelegerea modului in care va raportati la:

  1. Propriile emotii de baza distructive (FRICA & FURIA);
  2. SINGURATATE si INVINOVATIRE, insotite de actiunea de a IERTA;
  3. SCOPURILE pe care le urmariti in viata de cuplu – dorintele voastre constiente si neconstiente.

Modalitate de lucru: Descarcati tabelul care se afla mai jos  sau accesati urmatorul link (Profilul Conceptelor Personale) si pe masura ce completati frazele din scala, le inregistrati in tablelul respectiv. Puteti observa unde sunt notate: in ce capitol sunt indicatorii furiei, fricii, singuratatii, vinovatiei si scopurile personale. Se va citi fraza intrega (ex. „Am tendinta sa neg+raspuns (continuarea personala a propozitiei). Auto-analiza se face prin analizarea raspunsurilor personale.

Pentru mai multe informatii suplimentare, va ofer vinerea o intrevedere online de ½ ora.

Conceptele personale in cuplu.Psiholog Brasov

Programeaza Intalnire

“Cea mai mare glorie nu o dobandesti atunci cand nu esti doborat, ci atunci cand te ridici dupa ce ai cazut”- Confucius.