Nu există reguli prefabricate, există doar direcții de urmat și experiențe personale de fructificat; experimentând și învățând din greșelile noastre și ale părinților noștri, putem să ne perfecționăm calitatea de a fi părinte.

Scurte explicatii: Desi exista o multitudine de informatii in cartile de parenting, este destul de dificil sa selectam ceea ce simtim ca se potriveste temperamentelor personale si ale copiilor. Cel mai important lucru ar fi sa identificati afectele (emotii, dispozitii emotionale, sentimente) personale si sa incercati sa le gestionati. Experientele personale sunt si ele importante, dar ceea ce ati invatat din ele conteza! Daca va raportati la informatiile transmise de parinti in familia de baza, luati in calcul pe cele care v-au impactat distructiv si analizati care ar fi motivul pentru care ati decis sa nu le acceptati. Este extem de important sa stiti ce anume refuzati si motivul pentru care ati decis astfel!

Programeaza Intalnire

“Cea mai mare glorie nu o dobandesti atunci cand nu esti doborat, ci atunci cand te ridici dupa ce ai cazut”- Confucius.