Recomandari Psihoterapeut Brasov

TESTIMONIALE CLIENTI

No Title

iulie 27, 2023

O ascultatoare excelenta. Chiar m-a ajutat. Recomand

Teodor

No Title

iulie 27, 2023

Recomand

Anonymous

No Title

iulie 27, 2023

Recomand cu caldura.

A

Recenzii Clienți

iulie 25, 2023

Am avut o experienta foarte buna cu dna Psihoterapeut. Sunt foarte multumita, m-a ajutat sa inteleg multe lucruri si sa trec mai usor peste niste probleme. Este foarte important sa apelezi la Psiholog atunci cand ai nevoie.

Andreea

„Am fost un grup. Aceasta experienta a fost foarte buna si mergeam de placere, cu entuziasm si urmatoarea intrebarea in minte: „Azi ce mai descopăr despre mine?”. Intr-o societate ocupata si haotica, aceste sedinte reprezentau momentul meu de respiro in care reuseam sa ma reconectez si sa imi dau seama de greselile mele. Doamna doctor reuseste sa creeze mediul potrivit si te ajuta sa iesi din impas.”

Ramona
Ramona
2021-09-12
Profesionalism. Dedicatie. Daruire. Rezultate excelente. Recomand din tot sufletul.
Simona Sindrilaru
Simona Sindrilaru
2021-08-10
Un om cu foarte multa experienta si dedicat muncii sale, care m-a ajutat sa trec peste o perioada dificila din viata mea.Va mulțumesc din suflet Dna Silvia!!😘 Recomand cu mare drag!!
Mihaela Plesca
Mihaela Plesca
2021-08-10
Este un psiholog profesionist. Pe mine m-a ajutat mult să mă descopăr și prin stilul ei de lucru am învățat multe despre mine. Recomand.
Teodora Benga
Teodora Benga
2021-08-10
Silvia Doriana SOUCA, este o persoana calda, care are puterea si pasiunea necesara pentru a te face o persoana optimista, dornica de a-si invinge temerile si nesigurantele.
Catalina Stefanescu
Catalina Stefanescu
2021-08-10
Doamna Silvia pot spune în primul rand ca este un om minunat. Când am ajuns prima data la dansa în cabinet treceam printr-o perioada foarte grea. A fost persoa a care m-a ajutatsa inteleg ca sta în puterea mea sa îmi trăiesc viata, bazandu-ma pe propria gândire, a fost un demers in care am învățat sa vorbesc cu mine, sa ma ascult și sa am mai multa răbdare. Oricând am o problema doamna Silvia este disponibila, este atât de bine sa ști ca ai pe cineva care este lângă tine atunci când ai nevoie și pentru acest lucru va mulțumesc, pentru mine nu este doar un psihoterapeut este un om de suflet!
Ramona
Ramona
2021-08-05
Recomand din tot sufletul.

”Doamna Silvia pot spune în primul rand ca este un om minunat. Când am ajuns prima data la dansa în cabinet treceam printr-o perioada foarte grea. A fost persoa a care m-a ajutatsa inteleg ca sta în puterea mea sa îmi trăiesc viata, bazandu-ma pe propria gândire, a fost un demers in care am învățat sa vorbesc cu mine, sa ma ascult și sa am mai multa răbdare. Oricând am o problema doamna Silvia este disponibila, este atât de bine sa ști ca ai pe cineva care este lângă tine atunci când ai nevoie și pentru acest lucru va mulțumesc, pentru mine nu este doar un psihoterapeut este un om de suflet!” S.Catalina

D-na Sivlia este o persoana care nu practica doar o meserie ci este vocatia dansei! Un foarte bun profesionist!O recomand cu toata increderea!

C.N.

O persoana ultra calificata, cu abilitati excelente de comunicare, empatica, carismatica, prietenoasa, open-minded, mereu cu raspunsurile potrivite „in bagaj”.

P.A.

O recomandam pe d-na.Silvia Souca,tuturor parintilor,care au ,o cat de mica nedumerire cu privire la copilul lor!

M.

Excelenta din toate punctele de vedere. Recomand ptr orice problema.

A.M.

Am fost multumita de sedinte, m-au ajutat sa vad lucrurile si din alta perspectiva. Multumesc frumos doamnei Doctor!

M.

Recomand cu multa caldura si incredere pe doamna terapeut Sauca Silvia. Adevarate calitati de psiholog. Va multumesc din suflet .

A.A.

Doamna Silvia este o persoană foarte caldă, care imediat citește nevoile unui copil, se conectează imediat la nevoile lui, pentru că mai apoi să îi ajute atât pe copii cât și pe părinți sa găsească soluții împreună pentru a nu mai apărea aceleași probleme care au determinat p prezenta in cabinetul dânsei.

L.L.

Am fost placut surprinsa de faptul ca dupa prima intalnire am vazut lucrurile intr-o alta lumina; obiectivitatea si umorul doamnei Souca sunt contagioase intr-un sens pozitiv; o experienta foarte placuta si in acelasi timp interesanta, am aflat lucruri despre mine pe care nu le stiam. Recomand cu incredere 🙂

C.I.

Implicare foarte mare in rezolvarea problemelor, atat in cadrul sedintelor, cat si in afara lor, prin consiliere la telefon sfaturi foarte bune, mai ales in momente critice, insufland incredere mare in propriile puteri.

M.I.

Recomandarile primite au fost bine argumentate .Ajutor in a ne cunoaste propriul copil si a ne cunoaste pe noi insine .

G.C.

A fost de ajutor in probleme legate de relationarea cu persoanele din jur.

F.C.S.

Multumiri d-nei Psiholog Psihoterapeut Souca Doriana Silvia, am fost ajutat intr-un moment dificil in viata. Pacient AB

A.B

Apreciere carte – Razvan

Cartea o consider bine inchegata in jurul conceptelor de baza si a interpretarilor ce pot fi date diferitor comportamente.
Bravo tie!

Personal, privesc cartea ta ca pe un bun instrument de lucru fie in cabinet, fie in grupuri de lucru cu parintii. Criteriile tale de referinta urmeaza linia Psihologiei individuale a lui Alfred Adler, psihiatru si psihopedagog care a pus bazele in Viena anilor 20-30 a mai mult de 30 de centre de lucru cu parintii si copiii. Cartea readuce in actualitate intr-o nota care-ti este personala, o maniera de lucru consacrata de psihoterapeuti consacrati ca Rudolf Dreikurs, Eva Dreikurs Ferguson, Betty Lou Bettner, Wes Winget…

Programeaza Intalnire

“Cea mai mare glorie nu o dobandesti atunci cand nu esti doborat, ci atunci cand te ridici dupa ce ai cazut”- Confucius.