Recomandari Psihoterapeut Brasov

TESTIMONIALE CLIENTI

„Am fost un grup. Aceasta experienta a fost foarte buna si mergeam de placere, cu entuziasm si urmatoarea intrebarea in minte: „Azi ce mai descopăr despre mine?”. Intr-o societate ocupata si haotica, aceste sedinte reprezentau momentul meu de respiro in care reuseam sa ma reconectez si sa imi dau seama de greselile mele. Doamna doctor reuseste sa creeze mediul potrivit si te ajuta sa iesi din impas.”

D-na Sivlia este o persoana care nu practica doar o meserie ci este vocatia dansei! Un foarte bun profesionist!O recomand cu toata increderea!

C.N.

O persoana ultra calificata, cu abilitati excelente de comunicare, empatica, carismatica, prietenoasa, open-minded, mereu cu raspunsurile potrivite „in bagaj”.

P.A.

O recomandam pe d-na.Silvia Souca,tuturor parintilor,care au ,o cat de mica nedumerire cu privire la copilul lor!

M.

Excelenta din toate punctele de vedere. Recomand ptr orice problema.

A.M.

Am fost multumita de sedinte, m-au ajutat sa vad lucrurile si din alta perspectiva. Multumesc frumos doamnei Doctor!

M.

Recomand cu multa caldura si incredere pe doamna terapeut Sauca Silvia. Adevarate calitati de psiholog. Va multumesc din suflet .

A.A.

Doamna Silvia este o persoană foarte caldă, care imediat citește nevoile unui copil, se conectează imediat la nevoile lui, pentru că mai apoi să îi ajute atât pe copii cât și pe părinți sa găsească soluții împreună pentru a nu mai apărea aceleași probleme care au determinat p prezenta in cabinetul dânsei.

L.L.

Am fost placut surprinsa de faptul ca dupa prima intalnire am vazut lucrurile intr-o alta lumina; obiectivitatea si umorul doamnei Souca sunt contagioase intr-un sens pozitiv; o experienta foarte placuta si in acelasi timp interesanta, am aflat lucruri despre mine pe care nu le stiam. Recomand cu incredere 🙂

C.I.

Implicare foarte mare in rezolvarea problemelor, atat in cadrul sedintelor, cat si in afara lor, prin consiliere la telefon sfaturi foarte bune, mai ales in momente critice, insufland incredere mare in propriile puteri.

M.I.

Recomandarile primite au fost bine argumentate .Ajutor in a ne cunoaste propriul copil si a ne cunoaste pe noi insine .

G.C.

A fost de ajutor in probleme legate de relationarea cu persoanele din jur.

F.C.S.

Multumiri d-nei Psiholog Psihoterapeut Souca Doriana Silvia, am fost ajutat intr-un moment dificil in viata. Pacient AB

A.B

Apreciere carte – Razvan

Cartea o consider bine inchegata in jurul conceptelor de baza si a interpretarilor ce pot fi date diferitor comportamente.
Bravo tie!

Personal, privesc cartea ta ca pe un bun instrument de lucru fie in cabinet, fie in grupuri de lucru cu parintii. Criteriile tale de referinta urmeaza linia Psihologiei individuale a lui Alfred Adler, psihiatru si psihopedagog care a pus bazele in Viena anilor 20-30 a mai mult de 30 de centre de lucru cu parintii si copiii. Cartea readuce in actualitate intr-o nota care-ti este personala, o maniera de lucru consacrata de psihoterapeuti consacrati ca Rudolf Dreikurs, Eva Dreikurs Ferguson, Betty Lou Bettner, Wes Winget…

Programeaza Intalnire

“Cea mai mare glorie nu o dobandesti atunci cand nu esti doborat, ci atunci cand te ridici dupa ce ai cazut”- Confucius.